donderdag 9 september 2010

Gr 20 Corsica 2010 dag 9

Vrijdag 9 juli

Vrije dag met ons verdiende rust

Vermits dat we de nacht zo lekker ziek waren geweest en zeker nog niet helemaal ok waren probeerden we wat te gaan ontbijten. Onze buik protesteerde dus..... bijna niets kunnen eten . We beslisten dan om rustig wat gaan te genieten op het strandje van de stad. Allebei bleven we ons niet lekker voelen. Eten stond echt niet in ons woordenboek zelfs gene DOS.


We bleven wat ziekjes hangen op strand ; In de vroege avond dan toch maar wat " mager " eten gezocht als: broodje kaas, hesp .



We hadden ons afscheidsdrankje wel gekocht nl lekkere bubbles en stonden er dan ook op om dat zeker open te trekken en nog met zijn 2 te genieten van deze prachtige vakantie.



En inderdaad, het had veel zweet zweet gekost maar echt wel meer dan de moeite !!!!



Voor Hilde was het echt het ontdekken om op een andere manier vakantie te vieren: weinig slaap, goed moe, weinig eten, zware rugzak .... en toch ........



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter! Nu, google heeft net een nieuwe spamfilter geïnstalleerd. Als je een reactie achterlaat zonder je google-account, dan wordt dit automatisch aanzien als spam en wordt het niet onmiddellijk gepubliceerd. Maar geen nood, zodra Lea merkt dat je bericht geen spam is, kan ze het handmatig er toch terug opzetten, maar het kan dus eventjes duren vooraleer je reactie gepubliceerd wordt. Dank je voor de moeite!