donderdag 9 september 2010

Gr 20 Corsica 2010 dag 10

Zaterdag 10 juli
Laatste etappe: terug naar huis

Vanmorgen zijn we gelukkig iets beter opgestaan. De buik protesteert nog wat maar het gaat wel lukken vandaag.

We zijn het thuisfront niet vergeten dus gaan we even " toeristen " . Wat pakjes gezocht en gevonden voor ons thuis en voor ons vriendinneke Moniek voor wie deze tocht efkens te zwaar was.
De dag bestaat uit: bus, vliegtuig, bus, trein, trein .Soms is dit wel frusterend : busplaats niet vinden of fout aangegeven door..., vliegtuig vertrekt te laat zodat de aansluiting van de bus naar andere luchthaven in Parijs ( van Orly naar De Gaulle maar nipt is ) . Ook de aansluiting met de TGV loopt dan wat spannend. Maar uiteindelijk zijn we goed en wel thuis aangekomen. Ons goed thuisvriendinneke had lekker eten gemaakt voor ons, ons komen halen aan station zodat we al lekker konden bij praten.

Moe, moe maar zo content !!!!En natuurlijk ook wat kilokes achter gelaten in Corsica .

Het loont de moeite, meer dan de moeite.


Corsica is schitterend, uitdagend, rustig maar vooral genieten !

5 opmerkingen:

  1. Schitterend om te kunnen volgen Lea ! Die dagelijkse pinten, dat is uitstekend krachtvoer in de bergen hé... Geniet nog volop van het avontuur !

    Aron

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ferm blogske, men leake...
    nog veel plezier op je boots!!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Nu, google heeft net een nieuwe spamfilter geïnstalleerd. Als je een reactie achterlaat zonder je google-account, dan wordt dit automatisch aanzien als spam en wordt het niet onmiddellijk gepubliceerd. Maar geen nood, zodra Lea merkt dat je bericht geen spam is, kan ze het handmatig er toch terug opzetten, maar het kan dus eventjes duren vooraleer je reactie gepubliceerd wordt. Dank je voor de moeite!